Toekomstgericht

De wereld van het onderwijs ontwikkelt zich in een rap tempo. Onderwijs- en opvanglocaties worden vaak multifunctioneel gebruikt. Dat vraagt om specifieke gebruikseisen, digitale sturing en monitoring en beveiligingstechniek. Daarnaast garanderen wij de juiste verlichting, een gezond en fris schoolklimaat en dat alles duurzaam is geïnstalleerd en wordt onderhouden. Zowel voor nieuwbouw, renovatie als voor beheer en onderhoud, zet Harwig haar expertise toekomstgericht in.

Passend voor iedere onderwijsinstelling

Harwig weet wat in het onderwijs vanzelfsprekend is. Van gymzaal, leslokaal, auditorium tot bibliotheek of praktijklokaal, wij begrijpen wat er moet gebeuren. Tijdens lesuren wil men geen hinder ondervinden van de techniek en van onze technici. Harwig voert de werkzaamheden snel en geruisloos uit, aangepast op les- en vakantieroosters.

All-round in techniek

Voor onderwijsgebouwen kunnen onze experts alle facetten van techniek verzorgen:

Duurzaamheid binnen installatietechniek

Harwig kiest bewust voor een lange levensduur van installaties en gebruikt daarbij minder vervuilende materialen. Daarbij kijken wij niet alleen naar de aanvangskosten maar hebben oog voor TCO. Dit betekent: langer plezier van uw technische installaties, lagere energiekosten en een gezonde leeromgeving. Wij zijn tevens bekend met het Frisse Scholen principe. Meer weten over Harwig, duurzaamheid en ons milieucertificaat?