Van eigen ontwerp tot voorgeschreven bestek

Van design & build, eigen ontwerp en engineering tot voorgeschreven bestek: bij Harwig werken experts voor ieder project! Wij maken eenvoudige aanpassingen in een bestaande omgeving, maar ook in nieuwbouw; van zeer grote ziekenhuizen tot kleinere gebouwen. Wij hebben onder andere ervaring in de zorg, onderwijs, overheid en datacentra, maar ook met grote retailketens waar de organisatie soms complexer is dan de installatie. Geen project is te groot, geen installatie te gecompliceerd.

Alle elektrotechnische installaties worden volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen uitgevoerd; ze worden altijd onderworpen aan inspecties. Zo waarborgen wij onze kwaliteit en ieders veiligheid.

Elektrotechnische installaties: zo doen we dat

Een vast team is aanspreekpunt van het begin tot eind van het project. Samen gaan we altijd voor de meest duurzame oplossing binnen uw budget. Bij elektrotechnische installaties kunt u onder andere denken aan:
● Verdeelinrichtingen
● Redundante aanleg in kritieke omgeving
● Verlichtingssystemen
● Domotica (besparing energiekosten)
● Zonnepanelen (terugverdientijd)

Elektrotechniek en BIM: een gouden combinatie

Wij hebben veel ervaring om BIM in de elektrotechniek te realiseren. BIM ondersteunt het gehele traject van planning, engineering, werkvoorbereiding tot uitvoering en zelfs het onderhoud. Als leading BIM-coördinator voor alle bouwpartners zijn onze experts bedreven.