Beveiligingstechniek

De wereld van beveiligingstechniek ontwikkelt razendsnel. Verschillende systemen voor alarm- en brandmeldinstallaties, datanetwerken en toegangscontroles moeten perfect met elkaar communiceren voor een betrouwbaar resultaat. Harwig is daarop voorbereid en volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet.

Kwaliteit en betrouwbaarheid door de beste systemen

De beste resultaten krijgt u door het gebruik van de beste systemen. Daarom werken de experts van Harwig Beveiligingstechniek met topsystemen en -merken zoals:

  • Inbraakbeveiliging: AJAX Systems, Risco ProSYS™, Galaxy en NOX Systems
  • Brandmelding: Hertek, Ascom en NOTIFIER
  • Toegangscontrole: CardAccess, Phera en Paxton
  • Camerabewaking: CamTech, Uniview en Dahua

Gecertificeerde beveiligingsexperts

Binnen de beveiligingstechniek zijn de juiste certificaten essentieel om aan de huidige eisen en wet- en regelgeving te voldoen. Daarom hebben we alle certificaten, diploma’s en accreditaties aan boord om te kunnen werken voor defensie, grote zorginstellingen, banken, onderwijs, politie, justitie en overheid. Ofwel: gebouwen waarin kwetsbare doelgroepen verblijven en/of gebouwen die extra eisen stellen wat betreft veiligheid. Wij zijn daarnaast erkend als BORG Beveiligingsbedrijf. Wij mogen BORG-certificaten verstrekken tot de hoogste beveiligingsklasse (4*).