Expert in elektrotechniek

Harwig: groots in elektrotechniek

Harwig ontwerpt, calculeert, installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties van elke omvang. Van het maken van een verlichtingsplan tot het installeren en onderhouden van complete elektrotechnische installaties voor bijvoorbeeld zorginstellingen en scholen. Daarnaast kunt u rekenen op een goed onderbouwd advies over de beste mogelijkheden in uw situatie. We gaan altijd voor de meest duurzame oplossing binnen uw budget en kunnen u alles vertellen over de subsidieregelingen en fiscale mogelijkheden waarvan u profiteert als u kiest voor duurzaam.

Onze expertise in elektrotechniek

Harwig loopt voorop als het gaat om (duurzame) elektrotechnische installaties. Dat durven we gerust te zeggen. Vooral als het gaat om energiemanagement voor uw nieuwbouw- of verbouwproject, kunt u rekenen op onze expertise op het gebied van duurzaamheid. Door te kiezen voor dergelijke oplossingen zorgt u zowel voor de mensen die bij u werken, voor de wereld waarin u leeft, maar ook voor uw eigen financiën vanwege de vaak aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van subsidies. Wij bieden u graag onze expertise aan op het gebied van:

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame investering die de energiekosten aanzienlijk terugdringen. De terugverdientijd is tegenwoordig kort en bovendien zijn er voor zowel bedrijven en verenigingen als particulieren interessante subsidieregelingen en fiscale mogelijkheden. Harwig kan u adviseren over de verschillende soorten zonnepanelen en omvormers en kan tevens de terugverdientijd voor u berekenen.

Domotica

Domotica is de geïntegreerde automatisering van installaties als verwarming, koeling, verlichting, beveiliging en audio in uw bedrijf of wooncomplex. U kunt de onderdelen in dit systeem centraal en (ook) op afstand bedienen. Een domoticasysteem zorgt voor gebruiksgemak, comfort, veiligheid én besparing op energie(kosten) en wordt veel toegepast in zorginstellingen. Harwig informeert u graag over de mogelijkheden.

Verlichtingssystemen

Goede verlichting kan echt het verschil maken. Een werk- en leefklimaat wordt als prettiger ervaren wanneer er daglicht wordt waargenomen. Ook goed gekozen verlichting kan het verschil maken. Werkplekken moeten goed verlicht zijn en daarnaast kan verlichting bijdragen aan een eigentijdse uitstraling. Wij helpen graag bij het maken van een uitgekiend lichtplan dat perfect is toegesneden op uw eigen organisatie.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een kwalitatief goed verlichtingssysteem. Een mooi voorbeeld hiervan is het Connected Lighting System (CLS), een draadloze infrastructuur waarbij de verlichting wordt aangestuurd door sensoren in het gebouw. Dit zorgt ervoor dat de verlichting alleen brandt wanneer een ruimte wordt gebruikt en zorgt daardoor voor een verlaging van de energiekosten. Deze IOT (Internet of Things) infrastructuur is volledig flexibel toe te passen en uit te breiden.

Ledverlichting

Ledverlichting heeft eigenlijk alleen maar voordelen ten opzichte van andere verlichting. Ledlampen zijn het meest energiezuinig, gaan bijzonder lang mee en branden meteen op volle sterkte. En: de ledverlichting van nu levert aangenaam, helder, warm licht. Ook deze aanschaf levert een mooie besparing op in de energiekosten.

Oplaadstations voor elektrische auto’s

Met de toename van het aantal elektrische en hybride auto’s neemt ook de behoefte aan oplaadstations toe. Het kan zeker de moeite waard zijn om bij uw bedrijf of wooncomplex één of meerdere oplaadpalen te plaatsen. Vraag Harwig naar de mogelijkheden. Wij adviseren u over een passende oplossing.

Overige elektrotechnische installaties

Naast bovenstaande installaties kan Harwig ook technisch specialisten leveren voor het ontwerpen, installeren en beheren van onder andere windmolens, sterk- en zwakstroominstallaties en het vraaggestuurd inregelen van installaties. Bekijk ook onze overige specialisaties en onze referentieprojecten om te ontdekken waarin wij ons als totaalinstallateur nog meer onderscheiden.

Contact met een expert elektrotechnische installaties

Wilt u meer weten over een van deze mogelijkheden of over de subsidieregelingen voor duurzame oplossingen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

BEKIJK ALLE ELEKTROTECHNIEK PROJECTEN

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Elektrotechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie