Harwig is al ruim 115 jaar expert op het gebied van technische installaties voor instellingen en bedrijven die toekomstproof zijn. Wij zijn vooruitstrevend, persoonlijk en bieden u kwalitatief hoge service. Met een Drentse nuchterheid en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij voor wat betreft kennis, ervaring en service zeer goed concurreren met de bekende grote nationale installatiebedrijven. Wij vinden het belangrijk om ons kennisniveau hoog en up-to-date te houden. Dat uit zich in een zeer hoge klanttevredenheid en tal van certificeringen.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiligingstechniek en installatietechniek. Onze opdrachtgevers komen hoofdzakelijk uit de sectoren overheid, onderwijs, gezondheidszorg, cultuur & recreatie en industrie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we op al deze facetten ontzorgen. Wij zijn een gewaardeerd partner wanneer het gaat om nieuw aan te besteden D&B-projecten geheel uitgewerkt in BIM. Maar ook de analyse, beheer en onderhoud van bestaande gebouwgebonden installaties zijn bij ons in goede handen: eigentijds, vakkundig en betrouwbaar.

Voor iedere branche

Werkplezier bij Harwig

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen iedere dag met een glimlach op zijn werk komt en graag onze klanten ontzorgt. We realiseren indrukwekkende projecten en ontzorgen interessante opdrachtgevers. Wat ons werk dubbel zo leuk maakt, is de langdurige relatie die wij met opdrachtgevers hebben, daardoor kennen we elkaar goed en kunnen we onze aanpak op hen specificeren. Dat zorgt voor een fijne samenwerking en een lach op het gezicht.