Onderhoud in de praktijk

Ieder gebouw is anders, qua ontwerp, gebruik en levensduur. Harwig biedt daarom voor elke situatie een maatwerk onderhoudsoplossing en contractvorm, passend bij het bedrijfsproces met de juiste balans tussen kosten en baten.

Wij verzorgen service en onderhoud voor alle gebouwgebonden installaties.

Harwig dichtbij

Of het nu om één of meerdere locaties gaat, het is handig één vast aanspreekpunt te hebben met wie alles geregeld kan worden. Met ruim 180 specialisten in drie vestigingen is Harwig altijd dichtbij om een passende oplossing te bieden voor het onderhoud van de technische installaties.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar op 0900-1123333 of via onze speciale service-app voor relaties en klanten.

Online service

Wie snel en eenvoudig een storing wil melden of realtime inzicht wil hebben in de status van de installaties, kan terecht in de Harwig service-app of in het klantportal.

Harwig-Installatietechniek-Service-en-Onderhoud-3

Via ons klantportal heeft u realtime inzicht in de actuele status van de installaties en onze service. Actuele rapportages zijn altijd online voor u beschikbaar. Zo ontzorgt Harwig bij het technisch facilitair management, ideaal voor gebouwbeheerders, technisch beheerders en facilitair managers.