Zonnepanelen

U bent hier: Home | Zonnepanelen

Archive

 1. IKC Wezep

  Reacties uitgeschakeld voor IKC Wezep

  Nieuwbouw van Integraal Kindcentrum De Schaapskooi te Wezep. Dit duurzame gebouw biedt onderdak aan basisschool De Schaapskooi, kinderopvang ROMI en het bestuurskantoor van VPCPO De Akker. Wij zijn bij dit project verantwoordelijk voor de realisatie van de gehele technische installaties inclusief de beveiligingsinstallaties. 

 2. Centrumplein Emmen

  Reacties uitgeschakeld voor Centrumplein Emmen
  Harwig heeft de elektrotechnische installaties voor het Centrumplein in Emmen gerealiseerd. De installaties bestaan onder andere uit de openbare verlichting, verlichting in de vijver en zonnepanelen. Het Centrumplein is het centrale element tussen De Wereld van Ontmoeting en Wereld van Theater en de nieuwe dierentuin. De verlichting op het plein biedt een romantische sfeer, maar geeft ook een veilig gevoel en biedt comfort in de stadse omgeving.
 3. Hoornbeeck College Kampen

  Reacties uitgeschakeld voor Hoornbeeck College Kampen

  Nieuwbouw middelbare school in Kampen. De school telt drie verdiepingen en is georganiseerd rond een centraal atrium. De bovenste twee bouwlagen zijn voorzien van ronde transparante koppen waar de open ateliers van de praktijkgerichte sectoren worden gehuisvest. Op de begane grond bevinden zich diverse shops, aula, staffuncties en de ontmoetingshal met het centrale atrium. De school voldoet aan frisse scholen concept B. Daarnaast heeft de school diverse duurzame installaties, waaronder een zonneboilersysteem, WTW voor de luchtbehandelingsinstallatie, laagtemperatuurverwarming, zonnepanelen en WKO-installatie met open bron.

 4. Meersport Emmen

  Reacties uitgeschakeld voor Meersport Emmen

  Nieuwbouw van de dubbele gymzaal Meersport te Emmen. Het project is middels Design & Build gerealiseerd op basis van een UAV-GC contract. De gymzaal kan ook gescheiden worden, zodat je beide hallen tegelijk kunt gebruiken. Het gebouw is voorzien van PV-panelen.

Meer informatie of een afspraak?