Wat is je functie bij Harwig?

“Ik ben al 15 jaar in dienst bij Harwig als projectleider werktuigbouwkundige installaties.” Dat betekend dat Robert een leidinggevende functie heeft in projecten omtrent o.a. klimaatbeheersing, verwarming, ventilatie en water technische installaties.

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden? 

“Als projectbegeleider moet ik ervoor zorgen dat de projecten goed worden begeleid; dat de juiste man op de juiste plek aan het werk is en daarnaast zowel de klant als de uitvoerende collega goed geïnformeerd wordt.” Goed kunnen communiceren en leiding nemen zijn de twee belangrijkste eigenschappen voor een projectleider om elk project tot een succes af te ronden.

Wat vind je leuk aan je functie? 

“De afwisseling in mijn werkzaamheden houden het uitdagend. Ik ben werkzaam op de zogenaamde ‘kleinere’ projecten binnen Harwig. Intern wordt er een onderscheid gemaakt tussen de afdeling utiliteit en de vestigingen Emmen of Assen. Bij de laatst genoemde ‘kleinere’ utiliteit projecten ben ik betrokken.”

Wat vind je goed aan Harwig? 

“Harwig is een sociaal betrokken bedrijf met korte lijnen en leuke collega’s. Ik werk er niet voor niets al 15 jaar.”

Hoe ziet je loopbaan bij Harwig eruit?

“Ik wil me blijven ontwikkelen op alle vlakken van de installatietechniek en daarnaast wil ik gezond mijn pensioen halen bij Harwig.”