Installatiewerk voor het hele gebouw

Het Hoornbeeck College in Kampen is nieuw gebouwd in 2013. In 2015 is het pand nog een stuk uitgebreid. Harwig heeft daarvoor al het installatiewerk verzorgd. Sinds die tijd onderhouden en beheren we de installaties. Bijzonder aan het gebouw is de zonneboiler met 2 panelen op het dak. Een duurzame keuze, die tijdens de bouw is geplaatst.

Jaarlijks beheer en onderhoud

Collega en Uitblinker Martin Noordam, beheertechnicus, doet het beheer van onder andere de Cv-installaties en de luchtbehandeling. Collega Bennie controleert de noodverlichting en verdeelkasten.

“We controleren of alles goed gemonteerd is volgens de nieuwste richtlijnen. Ook stellen we de installaties af, vervangen we filters, doen we metingen en maken we schoon. Is er tussentijds iets? Dan staan we klaar om het probleem op te lossen!”

Martin Noordman

Samenwerking en vertrouwen

Het beheer vindt jaarlijks plaats, dat doen we al meer dan 10 jaar. Martin: “Voor een school van 10 jaar oud, ziet het er heel netjes uit hier. Ook is de samenwerking met de school fijn. Bij storingen of onvoorziene werkzaamheden schieten we snel te hulp en is er vertrouwen over en weer. Dat werkt heel prettig!”

Meer over onderhoud en beheer? Lees het hier.