In een wereld waarin successen vaak individueel worden gevierd, streven wij ernaar om onze waardering voor teamwork en collegialiteit te benadrukken. Bij Harwig geloven we sterk in de kracht van ons team en de onmisbare rol die elke collega speelt in ons dagelijks functioneren. Daarom hebben we besloten om te starten met de column “het gezicht van”. In deze column willen we een indruk geven van de mens achter de organisatie. Ditmaal delen we het verhaal van Wilco Krieger.  

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

”De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn heel divers, het is een brede en veelzijdige functie waarin ik mijn ambities kwijt kan.”

Wat vind je leuk aan je functie?

”De diversiteit en veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Zit je bijvoorbeeld ’s ochtends nog aan tafel bij een nieuwe potentiële klant, kijk je ’s middags een nota van inlichtingen door en sluit je de dag af met een Teams meeting over duurzaamheid en circulariteit.”

Wat vind je zo goed aan Harwig?

”Het is een leuk en dynamisch bedrijf waarin je de vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien.’

Hoe ziet je loopbaan bij Harwig eruit?

”In 2005 ben ik begonnen als leidinggevend monteur, daarna als werkvoorbereider begonnen voor de vestiging Almere en van daaruit doorgegroeid naar projectleider. Een aantal jaren heb ik de verantwoordelijkheid gehad voor de afdeling utiliteit en daarna de stap gemaakt naar mijn huidige functie.’

Wil jij verder nog iets kwijt?

”Heb je interesse om bij het leukste en mooiste installatiebedrijf van Noord-Oost Nederland te werken, neem dan gerust contact op of kijk bij onze vacatures.”