In een wereld waarin successen vaak individueel worden gevierd, streven wij ernaar om onze waardering voor teamwork en collegialiteit te benadrukken. Bij Harwig geloven we sterk in de kracht van ons team en de onmisbare rol die elke collega speelt in ons dagelijks functioneren. Daarom hebben we besloten om te starten met de column “het gezicht van”. In deze column willen we een indruk geven van de mens achter de organisatie. Ditmaal delen we het verhaal van Pascal Oost.

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

Mijn werk is heel erg divers, het ene moment moet ik en ontwerp maken voor een nieuwe loods en op het andere moment sta ik een school die wil gaan verduurzamen. ik moet dan zorgen voor de juiste informatie om daarop een goede prijs te maken en dit te verwoorden/verwerken in een offerte richting de opdrachtgever/klant.

Daarnaast zorg ik samen met mijn projectleider ervoor dat alle monteur ingepland zijn en dat ze de juiste materialen hebben om hun werk juist uit te kunnen voeren. Deze diversiteit maakt mijn werk vooral leuk omdat geen dag hetzelfde is.

Wat vind je leuk aan je functie?

Het leuke aan mijn functie heb ik hierboven al een beetje vernoemd, de afwisseling maakt het heel leuk, de verschillende klanten/opdrachtgevers maakt het juist uitdagend omdat we bij elke klant te maken hebben met andere wensen, eisen en budgetten.

Wat vind je zo goed aan Harwig?

Op de vrijdagmiddag wordt er met een aantal collega’s patat gehaald en gezellig opgegeten in de kantine, daarnaast komen er op vrijdagmiddag na het werk een aantal collega’s samen om een biertje te drinken in de kantine om de werkweek af te sluiten en zo bouwen we een goede band op met elkaar en leren we elkaar echt goed kennen.

Hoe ziet je loopbaan bij Harwig eruit?

Ik ben begonnen als stagiare bij Harwig, ik heb hier 2 maal een stage van 6 maanden gehad. Dit beviel van beide kanten goed dat ik na mijn 2e stage ben gebleven met een 0 uren contract. Toen ik mijn diploma behaald heb, heb ik een jaarcontract getekend als aankomend werkvoorbereider. Na een jaar heb ik een vastcontract getekend als werkvoorbereider. Mijn ambitie is om door te groeien naar projectleider en later afdelingsmanager te worden.

Wil jij verder nog iets kwijt?

Harwig is een goed en leuk bedrijf om voor te werken. Je krijgt veel kansen om jezelf te bewijzen en om te laten zien wat je kunt. Een opleiding volgen is ook geen probleem dit word juist gemotiveerd.