In een wereld waarin successen vaak individueel worden gevierd, streven wij ernaar om onze waardering voor teamwork en collegialiteit te benadrukken. Bij Harwig geloven we sterk in de kracht van ons team en de onmisbare rol die elke collega speelt in ons dagelijks functioneren. Daarom hebben we besloten om te starten met de column “het gezicht van”. In deze column willen we een indruk geven van de mens achter de organisatie. Ditmaal delen we het verhaal van Leroy Vink.  

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

”Bij Harwig Installatietechniek ben ik verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit en rendement onder mijn beheer. Hierbij houd ik mij bezig met het bewaken van de uren en het materiaal per project, controleer ik offertes en calculaties, bewaak ik de planning en voortang van ieder project en ben ik bezig met het signaleren en opnemen van meer- en minderwerken en het afhandelen hiervan. Daarnaast ben ik aanwezig bij de bouwvergaderingen en ben ik het aanspreekpunt van het project voor de opdrachtgever, monteurs en onderaannemers voor het elektrotechnische gedeelte.

Kortom: het begeleiden van een project van A tot Z. Planning, uitvoering, oplevering, veiligheid en kwaliteit.”

Wat vind je leuk aan je functie?

”De afwisseling van het werk, doordat je meerdere klussen / projecten hebt lopen en elke installatie uniek is krijg je continu te maken met nieuwe uitdagingen. Daarnaast geeft het contact met mensen mij veel voldoening. Doordat ik op de vestiging Assen werk, waar we een E- en W-afdeling hebben en gecombineerde projecten samen aansturen blijven de lijnen kort en is de communicatie eenvoudig. ”

Wat vind je zo goed aan Harwig?

”Harwig is een groot bedrijf van 200+ aan werknemers, maar toch is de sfeer van een familiebedrijf aanwezig. Je kan altijd terugvallen op collega’s en er zijn altijd doorgroeimogelijkheden in de zin van cursussen en/of opleidingen.”

Hoe ziet je loopbaan bij Harwig eruit?

”Ik ben begonnen als stagiair in mijn 4e leerjaar van het MBO. Na mijn stageperiode ben ik als tekenaar begonnen, daarna tekenaar/werkvoorbereider, werkvoorbereider en tot op heden als projectleider E.”

Wil jij verder nog iets kwijt?

”Als werken bij Harwig jou ook iets lijkt, kijk bij onze vacatures. ”