In een wereld waarin successen vaak individueel worden gevierd, streven wij ernaar om onze waardering voor teamwork en collegialiteit te benadrukken. Bij Harwig geloven we sterk in de kracht van ons team en de onmisbare rol die elke collega speelt in ons dagelijks functioneren. Daarom hebben we besloten om te starten met de column “het gezicht van”. In deze column willen we een indruk geven van de mens achter de organisatie. Ditmaal delen we het verhaal van Gerjo Wolters.  

Wat zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden?

”Ik ben samen met zeven leuke collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden van brand, inbraak, toegang en camera installaties. Tevens doen we ook de aanleg van nieuwe installaties. Dit zijn voornamelijk de “kleine klussen”, zoals wij dat noemen.”

Wat vind je leuk aan je functie?

”Voornamelijk de afwisseling in mijn werk vind ik het leukst. De ene dag onderhouden we een brandmeldinstallatie van 200 melders en het volgende moment zetten we een bedrijfslocatie in de camerabewaking.”

Wat vind je zo goed aan Harwig?

”De werksfeer is super goed, net als de mogelijkheden die mij geboden worden om mijn kennis te vergroten. Zo is het volgen van een vakgerichte opleiding totaal geen probleem. Hier ben ik super blij mee zodat ik mij continu blijf ontwikkelen, ook richting de toekomst.”

Hoe ziet je loopbaan bij Harwig eruit?

”Ik hoop nog lang en met veel plezier bij Harwig te mogen werken. En waar ik over 10 jaar sta? Dat weet ik nog niet, maar plezier houden is voor mij een belangrijk punt.”

Wil jij verder nog iets kwijt?

”Ik wens al mijn collega’s bij Harwig heel veel werkplezier!”
Als werken bij Harwig jou ook iets lijkt, kijk dan bij onze vacatures.