Experts in TECHNISCHE
installaties

Toegangscontrole

Via toegangscontrole kunnen bedrijven de kans op het ontvreemden van eigendommen enorm verminderen. U geeft uw medewerkers namelijk alleen toegang tot de plekken waar ze voor het uitoefenen van hun functie moeten zijn. Zo houdt u gevoelige informatie, data en geld uit handen van personen die kwaad in de zin hebben. Vooral voor grote bedrijven met verschillende afdelingen is een goedwerkende toegangscontrole interessant. Daarnaast is het ideaal voor zorginstellingen, vakantieparken en overheidsinstellingen.

Technisch geavanceerd en betrouwbaar

Onze toegangscontrolesystemen zijn ontworpen door de koplopers binnen de branche. De systemen zijn niet alleen technisch geavanceerd, maar ook uiterst betrouwbaar. De drie systemen waar u uit kunt kiezen zijn CardAccess, Phera, en Paxton. Allen worden uiteraard door ons gespecialiseerde team voor u geïnstalleerd.

cardaccess logo

CardAccess biedt een toonaangevend systeem voor toegangscontrole waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. CardAccess staat bekend als innoverend, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, flexibel inzetbaar en duurzaam. Het systeem integreert naadloos met inbraakdetectie, videobewaking, tijdsregistratie, sleutelkasten en lockers. Dit systeem is compatibel met elke smart card- en biometrische technologie en door de modulaire opbouw groeit het systeem moeiteloos met u mee. U behaalt optimale beheersing over alle bedrijven in uw pand of over alle panden binnen uw bedrijf, waar ook ter wereld en in real-time.

phera logo

Phera. Eenvoudige installatie, inzetbaar op iedere locatie en scherp geprijsd. Ideaal voor kantoren, winkels, kleine ondernemingen en woningcorporaties. Phera biedt toegangscontrole in drie versies. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Heeft u speciale voorkeuren omtrent de toegangscontrole van uw medewerkers? Dat kan! Waar u de software ook toepast, met Phera bent u voorbereid op de toekomst. Dankzij de volledige schaalbaarheid groeit het systeem moeiteloos met u mee.
1. Ongekende flexibiliteit door Software as a Service en PoE panelen
2. Overal te bedienen via webpagina en app
3. Hoge beveiligingsgraad door consequente toepassingencryptie

paxton

Paxton toegangscontrolesystemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Paxton toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. De keuze van een toegangscontrole systeem is voor veel ondernemingen een belangrijke beslissing. Uiteraard spelen de kosten een rol, maar ook of het systeem aan al uw eisen voldoet en 100% betrouwbaar is. Door te kiezen voor Paxton toegangscontrolesystemen en ons als installateur speelt u op safe. Wij zijn namelijk al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontroles voor personeel, maar ook voor bezoekers en iedereen die er gebruik van maakt. We concentreren ons op het ontwikkelen van systemen en producten voor specifieke doeleinden. Onze toewijding heeft tot gevolg gehad dat wij door de jaren heen een reputatie hebben opgebouwd van betrouwbare installateur. Wij bieden de nieuwste technologie, die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is.

Uw installateur voor toegangscontroles

Wij zijn uw installateur en zorgen ervoor dat uw toegangscontrole perfect functioneert. Door gebruik te maken van de nieuwste hard- en software van producenten als CardAccess, Phera en Paxton zorgen wij ervoor dat uw bedrijf beveiligd is. Ook kunnen uw medewerkers dagelijks werken met systemen die uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie