Experts in TECHNISCHE
installaties

Toegangscontrole

Via toegangscontrole kunnen bedrijven de kans op het ontvreemden van eigendommen enorm verminderen. U geeft uw medewerkers namelijk alleen toegang tot de plekken waar ze voor het uitoefenen van hun functie moeten zijn. Zo houdt u gevoelige informatie, data en geld uit handen van personen die kwaad in de zin hebben. Vooral voor grote bedrijven met verschillende afdelingen is deze oplossing interessant. Daarnaast is het ideaal voor zorginstellingen, vakantieparken en overheidsinstellingen.

Voorkeursleverancier

Onderstaande productgroepen zijn met zorg door onze experts geselecteerd op basis van de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.
Uiteraard leveren en installeren wij ook de door u gewenste producten.

cardaccess logo

CardAccess is een toonaangevend toegangscontrolesysteem waarmee elk bedrijf klaar is voor de toekomst. CardAccess staat bekend als innoverend, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, flexibel inzetbaar en duurzaam. Het systeem integreert naadloos met inbraakdetectie, videobewaking, tijdsregistratie, sleutelkasten en lockers.  Dit systeem is compatibel met elke smart card- en biometrische technologie en door de modulaire opbouw groeit het systeem moeiteloos met u mee. U behaalt optimale beheersing over alle bedrijven in uw pand of over alle panden binnen uw bedrijf, waar ook ter wereld en in real-time.

phera logo

Phera. Eenvoudige installatie, inzetbaar op iedere locatie en scherp geprijsd. Ideaal voor kantoren, winkels, kleine ondernemingen en woningcorporaties. Phera is verkrijgbaar in drie versies. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Waar u Phera ook toepast, u kunt met een gerust hart de toekomst in. Dankzij de volledige schaalbaarheid groeit het systeem moeiteloos met u mee.
1. Ongekende flexibiliteit door Software as a Service en PoE panelen
2. Overal te bedienen via webpagina en app
3. Hoge beveiligingsgraad door consequente toepassingencryptie

paxton

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. De keuze van een toegangscontrole systeem is voor veel ondernemingen een belangrijke beslissing. Uiteraard spelen de kosten een rol, maar ook of het systeem aan al uw eisen voldoet en 100% betrouwbaar is. Paxton is voor u een geruststellende keuze, want wij zijn al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole. We concentreren ons op het ontwikkelen van systemen en producten voor specifieke doeleinden. Dankzij die toewijding hebben onze producten de reputatie betrouwbaar, modern en eenvoudig in gebruik te zijn. Paxton is niet voor niets marktleider in toegangscontrole. 

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie