Experts in TECHNISCHE
installaties

Inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem helpt u om ongenode gasten te signaleren en de melding hiervan door te zetten naar uw pc, smartphone of tablet. Want hoe sterk uw bouwkundige beveiliging ook is, als u niet aanwezig bent is het toch prettig om de controle over uw pand te hebben. Het detecteren van de inbraak gebeurt met behulp van magneetcontacten op ramen en deuren, trilcontacten op kozijnen, glasbreukmelders, thermische melders of bewegingsmelders. Met een alarmsysteem kunt u echter niet alleen inbrekers signaleren. U kunt het ook gebruiken om uw camera’s en video’s te activeren, zodat u beelden van de inbraak kunt vastleggen.

Voorkeursleverancier

Onderstaande productgroepen zijn met zorg door onze experts geselecteerd op basis van de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.
Uiteraard leveren en installeren wij ook de door u gewenste producten.

ajax alarmsysteem categorie

 AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. Het motto van het AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. De componenten van dit draadloze alarmsysteem zijn verkrijgbaar in het wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

 

Risco Group

Risco ProSYS™ is een Grade 3 geïntegreerd beveiligingssysteem, eenvoudig te installeren maar met de flexibiliteit om tegemoet te kunnen komen aan elke toepassing door middel van accessoires en specifieke kenmerken. Het is een hybride systeem dat bekabelde, draadloze en RISCO Bus installaties ondersteunt. ProSYS™ heeft zich reeds bewezen met installaties in duizenden organisaties, waaronder banken, commerciële en openbare instellingen. Maar ook zeker voor de particuliere sector!

 

Honeywell Security

Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. Galaxy heeft multifunctionele consumentenapparaten en complete oplossingen voor brand en inbraak die naadloos kunnen worden geïntegreerd met installaties voor toegangscontrole, CCTV, draadloze randapparatuur, alarmcontrole en videobewaking. Een volledige reeks accessoires biedt optimale flexibiliteit, zoals upgrades en uitbreidingen.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie