Experts in TECHNISCHE
installaties

Camerasysteem

Camerasystemen helpen bij het signaleren van een inbraakpoging en kunnen naderhand van groot belang zijn voor de recherche- en verificatiewerkzaamheden. Een combinatie van een camera- en toegangscontrolesysteem geeft vaak sluitend bewijs, zodat de daders kunnen worden aangehouden. Een camerasysteem signaleert namelijk of er toegang is verleend aan een bevoegd persoon of dat er gebruik is gemaakt van een gestolen sleutel of pas. Bedrijven maken over het algemeen gebruik van twee soorten camerasystemen: overzichtscamera’s of detailcamera’s. Wij adviseren u graag over de optie die het beste bij uw bedrijf en uw omgeving past.

Voorkeursleverancier

Onderstaande productgroepen zijn met zorg door onze experts geselecteerd op basis van de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.
Uiteraard leveren en installeren wij ook de door u gewenste producten.

camtech logo

CamTech is een cameraobservatie productlijn met een assortiment samengesteld door echte specialisten. Door ervaring, kennis en te luisteren naar de markt biedt CamTech voor ieder project een oplossing op maat. De systemen van CamTech zijn overal inzetbaar, maar worden het meeste toegepast in de grotere en uitdagende projecten waar bijvoorbeeld integratie van belang is. Deze lijn onderscheidt zich met opties als uiterst scherp 4K Starlight beeld, cloudconfiguratie, compatibiliteit met andere merken (zoals Bosch, Panasonic, Xyclop en UNV) en intelligente videoanalyse.

unv logo

Uniview (UNV) is uitgegroeid tot een internationale topspeler door zich te onderscheiden in strakke industriële vormgeving, technische innovatie en strikt kwaliteitsmanagement. Daarnaast zijn alle gewenste functionaliteiten beschikbaar die de klant van perfecte cameraobservatie mag verwachten, inclusief Full HD beeld. Cloud configuratie, compatibiliteit met andere merken en intelligente videoanalyse. Het UNV assortiment omvat IPcamera’s, NVRs, encoder’s, decoders, client software én een handige app.

dahua logo

Dahua is wereldwijd één van de grootste fabrikanten en ontwikkelaars van Video surveillance producten en oplossingen. Dahua investeert jaarlijks veel geld en middelen in onderzoek en ontwikkeling. In het R&D team van Dahua werken meer dan 3000 toegewijde professionals. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die zich onderscheiden in kwaliteit en prijs. De oplossingen die Dahua ontwikkelt zijn schaalbaar en modulair, zodat ze voor veel verschillende projecten kunnen worden gebruikt. Dahua heeft meer dan 592 patenten ontwikkeld en heeft binnen de beveiligingsindustrie al vele awards in de wacht gesleept.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie