Experts in TECHNISCHE
installaties

Brandmeldsystemen

U kunt nog zoveel investeren in brandpreventie, als u geen duidelijk beleidsplan heeft opgesteld is het alsnog vragen om problemen. Wij adviseren u graag over een doordacht veiligheidsbeleid voor een effectieve brandpreventie. Pas daarna komen onze brandpreventiemiddelen aan de orde. Denk daarbij aan rookmelders, thermische melders, combinatiemelders/multisensoren en intelligente systemen die specifiek bedoeld zijn om grote temperatuurverschillen snel en adequaat te meten. Daarnaast adviseren wij u om regelmatig uw verzekeringspolissen kritisch na te lopen. De immateriële schade en indirecte gevolgen van brand blijken vaak niet of slechts beperkt verhaalbaar. Door samen te kijken naar het totaalplaatje van uw bedrijf, dus inclusief veiligheidsplan en verzekeringen, kunnen we u van gedegen advies voorzien. Daarna gaan we aan de slag met de installatie van een brandmeldsysteem dat past bij uw bedrijf.

Dealerschap

Met trots mogen wij ons dealer noemen van onderstaande merken. Wij zijn door kennis, kunde en ervaring volledig getraind in het ontwerpen, inbedrijfstellen en onderhouden zodat wij u optimaal van dienst mogen zijn.

hertek

Veiligheid is voor iedereen van groot belang: om onbezorgd te leven en te werken, om problemen en gevaar te voorkomen en om kosten van herstel, vervanging of leed te vermijden. Ook u wilt uw medewerkers, bezoekers of patiënten een veilig gevoel geven of voorkomen dat uw organisatie of bedrijfsapparatuur in gevaar komt.

De Hertek groep, bestaande uit de 4 business units, biedt veiligheid, continuïteit en welzijn aan mensen, bedrijven en middelen en voorkomt dat zij onnodig in gevaar komen. Van medewerkers in een kantoor, tot kinderen in een school en van kwetsbare inwoners van een verzorgingstehuis tot een kritische productielijn in een fabriek. Het bieden van veiligheid en persoonlijke aandacht voor u als klant zit in ons DNA. Wij bedenken met passie de juiste oplossingen voor u op het gebied van brandmelding, noodverlichting, ontruimingsalarmering, zorgcommunicatie, brandbestrijding en explosie-onderdrukking. Uw wensen zijn hierbij ons uitgangspunt. ​

ascom

De Ascom branddetectiesystemen bieden geavanceerde functionaliteiten voor een breed scala aan toepassingen. De systemen zijn ontworpen om aan alle eisen – onshore en offshore, voor grote, middelgrote en kleine organisaties – te voldoen.

De branddetectiesystemen zijn ontworpen voor optimaal gebruikersgemak. Elk informatie- en bedieningspaneel is voorzien van een groot  display waarop alle meldingen in klare taal verschijnen en uiteraard ook in het donker leesbaar zijn. Een melder in alarm wordt via het grafische beheerplatform bovendien duidelijk met de locatie in beeld gebracht.​

Voorkeursleverancier

Onderstaande productgroepen zijn met zorg door onze experts geselecteerd op basis van de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.
Uiteraard leveren en installeren wij ook de door u gewenste producten.

honeywell notifier

NOTIFIER by Honeywell, onderdeel van Honeywell International Inc, een Fortune 500 bedrijf, is één van de meest vooraanstaande producenten en leveranciers van branddetectiesystemen in de wereld. 
NOTIFIER is de pionier op het vlak van ontwikkeling van gesofistikeerde en geavanceerde technologie voor brandmeldsystemen.  Van eenvoudige conventionele producten tot grote in netwerk functionerende intelligente systemen.  NOTIFIER by Honeywell verbindt er zich toe om de hoogst mogelijke service en productkwaliteit af te leveren in lijn met de behoeften van de brandbeveiligingsbusiness.  Onze activiteiten zijn geaccrediteerd volgens ISO9001 en de producten dragen wereldwijde keurmerken zoals CE, Bosec, VdS, LPCB
 

   

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie