Retail

Installatietechniek in de Retailbranche

U heeft als retailspecialist vaak maar één belangrijk doel voor ogen: de winkel moet open, zodat er omzet gerealiseerd kan worden. Het is daarbij vanzelfsprekend dat het nieuwbouw- of verbouwproject binnen budget en tijd gerealiseerd wordt.

Onze meerwaarde in de retail

In de retailbranche werken wij vaak onder hoge tijdsdruk. Zeker als het gaat om verbouw, is het van essentieel belang dat het reguliere bedrijfsproces gewoon door kan gaan. Iedere vorm van hinder door onze montageteams hebben vaak direct effect op de verkoop. Klanten hebben geen zin in overlast tijdens het winkelen en kiezen dan liever voor de concurrent waar zij wel ongestoord kunnen winkelen. Het is aan ons om zo snel mogelijk te zorgen voor een goed functionerende installatie met zo min mogelijk hinder tijdens de uitvoering. Omdat wij werken met vaste teams die bekend zijn met de retailbranche, kunnen wij snel schakelen en spreken wij de taal van de retailer.

Onze expertise in de retail

Harwig biedt u teams die expertise inbrengen op het gebied van verlichtingsplannen, klimaattechniek en beveiligingstechniek. Onze monteurs werken regelmatig samen met bijvoorbeeld plafond- en interieurbouwers, zodat de afstemming met deze partijen vaak soepel verloopt. Onze opdrachtgevers variëren van lokale retailers tot multifilialen verspreid over heel Nederland.

Nieuwbouwprojecten

Bij nieuwbouwprojecten in de retail, gaat het vaak om de details: Welk doel heeft uw winkel? Welke functionaliteiten moeten de installaties hebben? En welke invloed hebben de installaties op de klantervaring? Harwig Installatietechniek denkt hierover graag met u mee, zodat de installaties precies afgestemd zijn op de wensen van zowel uw medewerkers als klanten. Wij zorgen voor; een goed binnenklimaat, voldoende ventilatie en een passende beveiligingssystemen. Want uiteindelijk willen wij beide een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Verbouw- en Renovatieprojecten: zorg en aandacht

Binnen de retail vindt ontzettend veel renovatie plaats. Renovatie is dan ook een zeer geschikt middel om een retail locatie relatief snel up-to-date te krijgen. Ondanks de vaak voorkomende tijdsdruk, werken wij met oog voor detail. Onze ervaren installateurs weten wat er van ze verwacht wordt en zorgen voor een gestroomlijnd proces zodat uw winkel binnen no-time weer gereed is. 

Onze projecten binnen de retail

Hieronder vindt u een overzicht van de projecten binnen de retail. In al deze projecten hebben wij een belangrijke bijdrage geleverd. Zowel als hoofdinstallateur als in de onderaanneming. Klik op één van de afbeeldingen om meer te lezen over het project.

  • Wasstraat en schadebedrijf
formatie
   
Opdrachtgever Century Autogroep
Oppervlakte 2.500 m2 tot 5.000 m2
Bouwduur 7 maanden
Oplevering 2018
Referentie  
 
Overige informatie
   

Nieuwbouw van onder andere een vijftig meter lange milieuvriendelijke en openbare wasstraat, een schadebedrijf en een extra werkplaats. Door de nieuwbouw wordt er ook extra ruimte gecreëerd waardoor Volkswagen Bedrijfswagens en het Bedrijfswagens Modificatie Centrum naar de Bornholmstraat te Groningen gaan verhuizen.

Het project wordt in bouwteam gerealiseerd.

branche
  • beveiliging
  • communicatie
  • retail
prijsklasse
  • € 500.000 tot € 750.000
installaties
  • elektrotechnische installaties
  • werktuigbouwkundige installaties


Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

BEKIJK OOK ANDERE PROJECTEN


Lees hieronder meer
 
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Retail
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie