Onderwijs

Onderwijs en Installatietechniek

Wanneer leerlingen in een leeromgeving verblijven waarin het binnenklimaat comfortabel is, verbeteren hun leerprestaties aanmerkelijk. Comfort, luchtkwaliteit en temperatuur zijn daarin belangrijke factoren. Een goed functionerende technische installatie is voor een scholencomplex daarom geen overbodige luxe, maar vraagt tegelijkertijd wel om specifieke kennis.

Daar komt bij dat een optimaal werkende technische installatie het onderwijspersoneel goed kan ondersteunen bij het lesgeven. Onderwijzend personeel heeft immers alle aandacht nodig voor leerlingen en mogen geen hinder ondervinden van haperende installaties. Denk maar eens aan digitale schoolborden, op de juiste tijd ingestelde meldsystemen en schoolbellen. Een feilloze technische installatie en een goed ingewerkt technisch team kan een wereld van verschil maken.

Onze meerwaarde in het onderwijs

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan met het werken in scholen. Naast de specialistische kennis vraagt het werken in zo’n omgeving ook om een hoge mate van flexibiliteit. Vaak wil een schoolbestuur dat de werkzaamheden uitgevoerd worden tijdens de vakantieperiodes. De leerlingen hebben dan immers weinig tot geen last van montageteams tijdens lesuren. Harwig denkt graag mee in goede oplossingen en beweegt mee met de wens van de klant.

Onze expertise in het onderwijs

De speciaal samengestelde montageteams van Harwig zijn goed bekend met het Frisse Scholen-principe. Van rijkswege wordt dit concept gestimuleerd en richt zich vooral op factoren als laag energieverbruik en een comfortabel binnenklimaat. Het belangrijkste doel van dit concept is te zorgen voor een goede gezondheid van scholieren en medewerkers, maar ook om te investeren in een duurzame wereld. Harwig denkt graag mee in het toepassen van duurzame installaties en brengt specifieke kennis in van onder andere regelinstallaties die op afstand te bedienen zijn. Daarmee dragen wij ook na oplevering zorg voor een goed technisch beheer van diverse soorten onderwijsinstellingen.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

BEKIJK OOK ANDERE PROJECTEN


Lees meer
 
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Onderwijs
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie