EXPERTS MET
DE JUISTE KWALITEIT

Certificeringen installatietechniek

Harwig Installatietechniek vindt het belangrijk om te werken volgens de richtlijnen van de belangrijkste keurmerken en normen. Wij zorgen daarmee voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, maar dragen ook bij aan een prettige en veilige leefomgeving van onze opdrachtgevers. Elke dag weer werken wij aan de kwaliteit en mogelijke verbeteringen van ons werkproces en staan daarbij open voor suggesties van onze samenwerkingspartners, onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Om u een bepaalde mate van kwaliteit te garanderen, beschikken wij over de volgende certificaten en keurmerken. Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

NEN-EN-ISO 9001: 2015

Door te voldoen aan deze internationale norm, toont Harwig aan dat zij diensten en producten levert die voldoen aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving. De norm heeft als doel de klanttevredenheid te verhogen door continu verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Download hier het certificaat.

NEN-EN-ISO 14001:2015

De norm is van toepassing op de milieuaspecten die Harwig kan beheersen en beïnvloeden. Deze norm specificeert de eisen voor een milieumanagementsysteem. Het stelt de organisatie in staat om passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering daarvan te borgen in de eigen organisatie. Harwig heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en kijkt voortdurend naar mogelijkheden om de effecten op het milieu te verminderen.

Download hier het certificaat.

BRL6000

Harwig is gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren en beheren van installaties. De certificering BRL6000 garandeert de vereiste kwaliteit van de aangelegde installaties in woningen en utiliteitsgebouwen. De inhoud van de norm is gebaseerd op de installatie-eisen in het Bouwbesluit.

VCA**

De certificering VCA: Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM), is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. De VCA-certificatie is in het leven geroepen voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving.

Download hier ons certificaat.

BORG Technische Beveiligingsbedrijf

Harwig is een BORG gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf voor elektronische maatregelen en bouwkundige beveiligingsmaatregelen voor woningen en utiliteitsgebouwen. De certificering toont aan dat het beveiligingsbedrijf dagelijks met kwaliteit bezig is en kwaliteit levert.

CCV Branddetectiebedrijf

Harwig is een gecertificeerd CCV Branddetectiebedrijf dat brandmeldinstallaties mag leveren en installeren. Dit certificaat toont aan dat het branddetectiebedrijf voldoet aan de certificatieschema’s Brandmeldinstallaties.

CCV Brandmeld onderhoudsbedrijf

Harwig is CCV erkend voor het onderhouden van een brandmeldinstallatie. Wij onderhouden installaties die zijn voorzien van dit certificatiekeurmerk en voldoen daarmee aan de eisen voor ontwerp, installatie en oplevering van de installatie.

Legionellapreventie volgens BRL 6010

Als eigenaar van een collectieve watervoorzienig bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van het water dat aan derden beschikbaar wordt gesteld. Als gecertificeerd bedrijf begeleiden we bij u legionellapreventie volgens BRL 6010. Harwig voldoet aan alle wettelijke vereisten, heeft inzicht in het functioneren van installaties en heeft scherp inzicht in de risicofactoren.

Kenteq erkend leerbedrijf

Als Kenteq erkend leerbedrijf garandeert en stimuleert Harwig de kwaliteit van het vakmanschap in de techniek. Harwig biedt leermogelijkheden en deskundige begeleiding van mbo-leerlingen. Wij leveren graag onze bijdrage aan de ontwikkeling van de volgende generatie en leren ook weer van hun enthousiasme en frisse kijk op het vak. NB. De wettelijke taken van Kenteq zijn overgeheveld naar de stichting beroepsonderwijs bedrijfsleven.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie