Experts in TECHNISCHE
installaties

Harwig: installatietechniek voor de toekomst

Harwig Installatietechniek is al meer dan 100 jaar een betrouwbare expert op het gebied van installaties. Nog belangrijker vinden wij dat wij technische installaties realiseren die toekomstproof zijn. Om dat waar te kunnen maken, houden wij onze vakkennis bij en specialiseren wij ons in verschillende vakdisciplines. Zo hebben wij ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als specialist in onder meer beveiligingstechniek, datanetwerken en BIM. Bij de specialismen leest u meer over de specifieke expertise die wij in huis hebben als totaalinstallateur.

Vaste teams voor specifieke branches

Van oudsher werken wij veel voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Dit vraagt immers specifieke vaardigheden. Zo trainen wij mensen in specifieke situaties in een zorgomgeving. Maar ook het werken binnen scholen of juist in een industriële omgeving vraagt om bepaalde vaardigheden en kennis.

Harwig heeft een dermate bedrijfsomvang, dat wij specifieke teams kunnen samenstellen voor verschillende branches. Daardoor heeft u als opdrachtgever vaak te maken met een bekende en kunt u gebruik maken van specifieke kennis van onze engineers en monteurs. Zij kennen immers uw branche, organisatie of machinepark als geen ander, zijn op de hoogte van protocollen en werkwijzen en volgen de ontwikkelingen op hun én uw vakgebied nauwgezet. Zeker als u ook een service en onderhoudscontract met ons afspreekt, is het van meerwaarde dat u kunt rekenen op een vast aanspreekpunt met achtergrondkennis van uw bedrijfsvoering en installaties.

Adviseren, ontwerpen, installeren en beheren

Wij werken graag vanaf het begin af aan met u als opdrachtgever samen. Daarnaast vinden wij het van belang om in een vroeg stadium afspraken te maken met de andere partners in een bouw- of onderhoudsproces. Wij kunnen adviseren, ontwerpen, installeren en beheren tijdens het totale installatieproces. Of het nu gaat om verbouw, nieuwbouw of renovatie van kleine of juist hele complexe projecten.

Persoonlijk en goede prijs-kwaliteit

Wij werken vanuit vier vestigingen: Emmen, Almere en Groningen. Daardoor kunnen wij snel schakelen in geval van calamiteiten of bij de realisatie van projecten die onder grote tijdsdruk staan. Onze lijnen zijn kort en wij houden van een persoonlijke aanpak. U als opdrachtgever staat voor ons centraal en door onze bedrijfsgrootte kunnen we ook meebewegen met uw wensen. Dat uit zich in teams met specifieke expertise, bekende gezichten en flexibiliteit in inzetbaarheid. En doordat we korte lijnen hebben, kunnen we u een goede prijs-kwaliteit bieden.

U merkt het: Harwig is een ideale partner als u uw technische installaties goed, vakkundig en snel gerealiseerd wilt hebben.

Meer weten over Harwig

Wilt u weten wat Harwig voor u kan betekenen? Lees dan meer over onze:

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

Nieuwsbrief ontvangen?
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie