Datum: 7 april 2020

Beste deelnemers en sponsoren,

In navolging van het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen hebben ook wij omwille van het coronavirus moeten besluiten om de beklimming van de Mont Ventoux naar 2021 te verplaatsen!

We kunnen nu nog het verblijf en de reis tegen geringe kosten verzetten. Gezien de onzekere situatie in Nederland en in Frankrijk hakken we daarom nu de knoop door.

Goed nieuws voor de deelnemers die een jaar langer kunnen trainen, maar uiteraard overheerst het gevoel van teleurstelling en berusting.

De fietskleding, die normaalgesproken aanstaande donderdag op de clinic zou worden uitgereikt, wordt deze week aan jullie uitgedeeld of verzonden. We ontvangen graag voor verzending een reactie naar welk adres we deze mogen opsturen. De nieuwe datum voor de beklimming van de Mont Ventoux is 21 t/m 24 mei 2021. Zet deze vast in je agenda! De fietsclinic met Steven Rooks willen we graag dit jaar nog houden. De datum hiervan volgt nog.

Wij gaan er vanuit dat alle deelnemers en sponsoren gewoon meegaan naar volgend jaar. Mocht dat niet zo zijn neem dan contact op met Daniëlle Wübkes (0591-656768) omtrent de financiële afwikkeling.