Samen met Harwig naar de Mont Ventoux

U bent hier: Home | In 2021 samen met Harwig naar de Mont Ventoux
Donaties

Fietsen voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Op 23 mei 2021 zetten diverse medewerkers van Harwig samen met relaties en sponsoren hun beste beentje voor om voor het goede doel Beatrix Kinderziekenhuis de Mont Ventoux op te fietsen.

Het was dit jaar de bedoeling om op zondag 31 mei a.s. met ca. 30 deelnemers de Mont Ventoux te gaan beklimmen. Door COVID-19 hebben we deze uitdaging verplaatst naar zondag 23 mei 2021.

De Mont Ventoux, ook wel ‘de kale berg’ genoemd, is een berg die spreekt tot de verbeelding van menig wielrenner. Het is natuurlijk een hele sportieve prestatie die onze fietsers neer moeten zetten, maar we willen ook graag onze maatschappelijke bijdrage leveren. We hebben dan ook gekozen om voor deze rit geld in te zamelen voor de Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting doet dit o.a. door fondsen te werven, zodat projecten gefinancierd kunnen worden die als doel hebben het welzijn van zieke kinderen te bevorderen.

Zo ondersteunt en realiseert de stichting verschillende projecten die het leefklimaat binnen het Kinderziekenhuis verbeteren, zoals aankleding van de afdeling, herinrichting van de speelkamers, het financieren van theateractiviteiten en de inrichting van de oudervoorzieningen. Daarbij helpen de Vrienden ook bij het realiseren van de aanschaf van bv. spelcomputers, iPad en lesmaterialen. Omdat deze voorzieningen en activiteiten buiten het reguliere ziekenhuisbudget vallen, zijn fondsen en donaties dus van groot belang voor hun!

Wilt u ook een bijdrage leveren?

Bent u net als ons ook zo begaan met de gezondheid van de kinderen en zou het niet fantastisch zijn net dat beetje meer te kunnen geven? Help ons dan om zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Sponsormogelijkheden team Harwig

SPONSOR PAKKET 1

Uw bedrijfsnaam op onze finish vlag

Uw logo wordt vermeld op onze website en social media

Uw logo wordt vermeld op de aangeboden check

€250,-

Kies pakket

SPONSOR PAKKET 2

Uw logo wordt vermeld op onze website en social media

Uw logo wordt vermeld op de aangeboden check

€100,-

Kies pakket

VRIJ BEDRAG

Een vrij bedrag doneren mag natuurlijk ook, alles is welkom.

Kies pakket

Contact

Ben je bereid om er samen met Harwig voor te zorgen dat we een mooie cheque kunnen overhandigen aan de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis? Neem dan nu, of in ieder geval voor 15 mei a.s. voor vragen of een donatie contact met ons op via onderstaande gegevens:

Daniëlle Wübkes
T 0591-656768
M 06-52695659
commercie@harwig.nl

Daniëlle zal waar nodig jullie van meer informatie voorzien en het geheel in goede banen leiden. Ook zal zij ervoor zorgen dat we met jullie bijdrage veel kinderen een zorgeloos verblijf in het Kinderziekenhuis kunnen bezorgen. Alvast ontzettend bedankt voor jullie hulp!

De organisatie van deze sponsoractie is mede mogelijk gemaakt door:

Zelf ook in de fietskleding van Harwig fietsen?

Dat kan; voor € 125 excl. BTW kunnen we deze voor je bestellen.
Graag je bestelling met maat shirt en broekje doorgeven voor 30-04-2020.

Sponsoren

Nieuws

Update 4: Clinic / Mont Ventoux

6 juli 2020

Beste allemaal, We hopen dat het goed met jullie gaat en dat iedereen de tijd rondom de Corona-crisis goed is doorgekomen. Wij zijn blij dat deze nu deels achter ons ligt en we weer vooruit kunnen kijken. Omdat er weer enige soepelheid is hebben we zoals beloofd een nieuwe datum gepland voor de clinic met …

Bekijk bericht

Update 3: Helaas :-(

7 april 2020

Beste deelnemers en sponsoren, In navolging van het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen hebben ook wij omwille van het coronavirus moeten besluiten om de beklimming van de Mont Ventoux naar 2021 te verplaatsen! We kunnen nu nog het verblijf en de reis tegen geringe kosten verzetten. Gezien de onzekere situatie in Nederland en …

Bekijk bericht

Update 2: Mont Ventoux – Coronavirus

18 maart 2020

Beste allemaal, De Fietsclinic op 9 april a.s.: Op dit moment heerst er veel onzekerheid door het Coronavirus (COVID-19). Een vervelende situatie die ingrijpend is voor iedereen. Omdat we gezondheid, veiligheid en zekerheid belangrijk vinden, nemen we geen enkel risico dat de gezondheid van onze deelnemers en omgeving in gevaar brengt.We vinden het onze verantwoordelijkheid om …

Bekijk bericht

Foto's

Bekijk

Fietskleding