Zwakstroominstallatie

U bent hier: Home | Zwakstroominstallatie

Archive

 1. Plopsa Indoor Coevorden

  Reacties uitgeschakeld voor Plopsa Indoor Coevorden

  Nieuwbouw attractiepark Plopsa Indoor te Coevorden. Deze indoor attractiehal is aan de rand van Coevorden gerealiseerd naast vakantiepark De Huttenheugte. Plopsa Indoor Coevorden is vergelijkbaar met Plopsa in Hasselt (Belgiƫ), bekende Studio 100-figuren als Samson & Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat en K3 staan centraal en zijn in het pretpark aanwezig. Rond ieder figuur zijn een aantal attracties gebouwd. In totaal heeft de accommodatie in Coevorden ongeveer vijftien attracties en een theater, discotheek, winkels en horecavoorzieningen. Het complex heeft een capaciteit van 3500 bezoekers per dag. Naar verwachting zullen driehonderdduizend mensen per jaar de poorten passeren.

 2. Scheper Ziekenhuis Emmen

  Reacties uitgeschakeld voor Scheper Ziekenhuis Emmen

  Uitbreiden en gedeeltelijk verbouwen van het Scheper Ziekenhuis te Emmen. Het project omvat de bouw van de nieuwe poliklinieken en het inrichten van een kenniscentrum voor de opleidingen van medisch specialisten en co- assistenten. Tevens is een ondergrondse parkeergarage van 4.500 m2 gerealiseerd.

 3. Bakkerij Van Veenen

  Reacties uitgeschakeld voor Bakkerij Van Veenen

  Nieuwbouw bakkerij in Emmen. De bakkerij is aan de voorzijde van het gebouw voorzien van een glazen pui en is gevestigd op een zichtlocatie, langsrijdende bestuurders kunnen zodoende ‘s ochtends het bakproces waarnemen. Bij de realisatie van de bakkerij is veel aandacht besteed aan warmtewisseling en energiebesparing. Onder de positie van de 4 ovens ligt een vrij liggende betonvloer die heet wordt en op korte afstand daarvan staat de vriescel met een temperatuur van min 20 graden.

 4. De Schiphorst

  Reacties uitgeschakeld voor De Schiphorst
  Nieuwbouw verpleeghuis De Schiphorst te Meppel. Het verpleeghuis heeft 160 verpleeghuisbedden voor dementerende ouderen. Ook wordt een dependance voor cliƫnten van Het Erf gehuisvest, omdat mensen met een verstandelijke beperking steeds ouder worden. Naast het verpleeghuis is het ziekenhuis gevestigd.
 5. Academie Minerva te Groningen

  Reacties uitgeschakeld voor Academie Minerva te Groningen

  Het voormalige Groninger Museum wordt verbouwd tot een gebouw waar Academie Minerva, de kunstacademie, zich gaat vestigen. Academie Minerva combineert onderwijs- en werkplaatsen met publieke functies, die goed passen bij de historie van het gebouw. In het gebouw worden onder andere werk-, project-, expositie- en publieksruimten gerealiseerd. In het souterrain worden met name functies voor het onderwijs gerealiseerd. De hogeschool wil het gezichtsbepalende rijksmonument grotendeels in zijn oude luister herstellen.  

Meer informatie of een afspraak?