Werktuigbouwkundige Installaties

U bent hier: Home | Werktuigbouwkundige Installaties

Archive

 1. MMT Eelde

  Reacties uitgeschakeld voor MMT Eelde

  De hangaar in Eelde is omgebouwd tot onderkomen voor het UMCG MMT. Dit is de nieuwe standplaats van het Mobiel Medisch Team (MMT), de traumahelikopter en het MMT-voertuig op Groningen Airport Eelde. Het team staat 24 uur per dag paraat om met de traumahelikopter en het MMT-voertuig gespecialiseerde acute zorg te verlenen bij ernstige ongevallen.

 2. IKC Wezep

  Reacties uitgeschakeld voor IKC Wezep

  Nieuwbouw van Integraal Kindcentrum De Schaapskooi te Wezep. Dit duurzame gebouw biedt onderdak aan basisschool De Schaapskooi, kinderopvang ROMI en het bestuurskantoor van VPCPO De Akker. Wij zijn bij dit project verantwoordelijk voor de realisatie van de gehele technische installaties inclusief de beveiligingsinstallaties. 

 3. Kerk Vathorst

  Reacties uitgeschakeld voor Kerk Vathorst

  Nieuwbouw van het multifunctionele kerkgebouw Kruispunt in Vathorst. Aan de entree bevinden zich meerdere ruimtes en een gezellig grand cafĂ©, waarvandaan ook de kerkzaal via een ruime, deurloze opening toegankelijk is. Het gebouw maakt een statement in de openbare ruimte met haar verschijningsvorm:  het hogere gebouwdeel vormt een stedenbouwkundig accent en is bovendien functioneel: de toren huisvest de installatietechniek.

  Het gehele project is met behulp van BIM gerealiseerd. 

 4. Campus Kollum

  Reacties uitgeschakeld voor Campus Kollum

  Nieuwbouw van Campus Kollum. De Campus biedt onderdak aan het dorpshuis De Colle, de Bibliotheek en 2 scholen voor het voortgezet onderwijs het OSG Piter Jelles !mpulse Kollum en het Lauwers College. Het gebouw voldoet aan Frisse Scholen. 

  De nieuwbouw wordt in Design & Build op basis van een UAV-gc gerealiseerd. 

  Het gehele project wordt met behulp van BIM gerealiseerd.

 5. Onderwijspark Ezinge

  Reacties uitgeschakeld voor Onderwijspark Ezinge
  Nieuwbouw Onderwijspark Ezinge te Meppel. In het gebouw zijn meerdere participanten gehuisvest. Drenthe College biedt middelbaar beroepsonderwijs aan, Stad en Esch praktijkonderwijs, Havo en VWO en De Ambelt speciaal onderwijs. Daarnaast wordt een groot sportcomplex gerealiseerd, welke voldoet aan alle eisen van NOC-NSF. Diverse functies worden in het onderwijsgebouw gerealiseerd; onderwijs, sport, kunst- en muzieklokalen, dans- en theaterzaal, practicumlokaal en diverse praktijklokalen onder andere voor de techniek en horeca. Er is veel aandacht besteed aan een gezond klimaat door toepassing van frisse scholen klasse A. In het gebouw is een WKO-installatie in combinatie met warmtepomp toegepast en voor de vereiste luchtverversing voorzien in mechanische toe- en afvoerlucht in combinatie met warmte-terugwinning en CO2-regeling. Voor het beperken van interne warmtelast worden energiezuinige armaturen toegepast met een daglichtregeling en een aanwezigheidsdetectie. Tevens wordt gebruik gemaakt van nachtventilatie en is voorzien in buitenzonwering.
 6. De Verrijking

  Reacties uitgeschakeld voor De Verrijking

  Nieuwbouw van het gebouw “De Verrijking” waar de bibliotheek annex horeca en het wijkbureau zich gaan vestigen. De nieuwbouw wordt gebouwd op de reeds bestaande ondergrondse parkeergarage. Het gebouw wordt gerealiseerd op het Brusselplein in het in aanbouw zijnde centrum van Leidsche Rijn te Utrecht. 

 7. Meersport Emmen

  Reacties uitgeschakeld voor Meersport Emmen

  Nieuwbouw van de dubbele gymzaal Meersport te Emmen. Het project is middels Design & Build gerealiseerd op basis van een UAV-GC contract. De gymzaal kan ook gescheiden worden, zodat je beide hallen tegelijk kunt gebruiken. Het gebouw is voorzien van PV-panelen.

 8. Gezondheidscentrum Stroe

  Reacties uitgeschakeld voor Gezondheidscentrum Stroe

  Nieuwbouw van het gezondheidscentrum op legerplaats Stroe. In het gebouw worden diverse behandelruimtes gerealiseerd voor de Militair Arts, tandarts, fysiotherapie en ruimtes ten behoeve van personele- en facilitaire voorzieningen. 

Meer informatie of een afspraak?