Elektrotechnische Installaties

U bent hier: Home | Elektrotechnische Installaties

Archive

 1. MMT Eelde

  Reacties uitgeschakeld voor MMT Eelde

  De hangaar in Eelde is omgebouwd tot onderkomen voor het UMCG MMT. Dit is de nieuwe standplaats van het Mobiel Medisch Team (MMT), de traumahelikopter en het MMT-voertuig op Groningen Airport Eelde. Het team staat 24 uur per dag paraat om met de traumahelikopter en het MMT-voertuig gespecialiseerde acute zorg te verlenen bij ernstige ongevallen.

 2. IKC Wezep

  Reacties uitgeschakeld voor IKC Wezep

  Nieuwbouw van Integraal Kindcentrum De Schaapskooi te Wezep. Dit duurzame gebouw biedt onderdak aan basisschool De Schaapskooi, kinderopvang ROMI en het bestuurskantoor van VPCPO De Akker. Wij zijn bij dit project verantwoordelijk voor de realisatie van de gehele technische installaties inclusief de beveiligingsinstallaties. 

 3. Kerk Vathorst

  Reacties uitgeschakeld voor Kerk Vathorst

  Nieuwbouw van het multifunctionele kerkgebouw Kruispunt in Vathorst. Aan de entree bevinden zich meerdere ruimtes en een gezellig grand caf√©, waarvandaan ook de kerkzaal via een ruime, deurloze opening toegankelijk is. Het gebouw maakt een statement in de openbare ruimte met haar verschijningsvorm:  het hogere gebouwdeel vormt een stedenbouwkundig accent en is bovendien functioneel: de toren huisvest de installatietechniek.

  Het gehele project is met behulp van BIM gerealiseerd. 

 4. Huis voor Cultuur en Bestuur

  Reacties uitgeschakeld voor Huis voor Cultuur en Bestuur

  In het Huis voor Cultuur en Bestuur worden een aantal voorzieningen gebundeld. In het gebouw zijn de gemeente, de bibliotheek, theater het Kielzog en het kunstencentrum (o.a. muziekschool) gehuisvest. Tijdens de werkzaamheden dient het primaire proces in het gemeentehuis ongestoord doorgang te vinden.

 5. Atlas Theater

  Reacties uitgeschakeld voor Atlas Theater

  Het theater heeft twee zalen: een schouwburgzaal met 800 tot 1000 plaatsen en een vlakke vloerzaal met 300 zitplaatsen of 1000 staanplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende congresfaciliteiten, meerdere horecavoorzieningen zoals een themarestaurant, een theatercaf√© en een a la carte restaurant op de eerste verdieping. Ook de kantoren voor het personeel van het dierenpark zijn in dit gebouw gerealiseerd. Tevens dient het Atlas Theater als ingang van het naastgelegen Wildlands Adventure Zoo.

  Het theater is in het centrum van Emmen gerealiseerd. Tijdens de bouw was Wildlands Adventure Zoo al geopend voor bezoekers. 

 6. Campus Kollum

  Reacties uitgeschakeld voor Campus Kollum

  Nieuwbouw van Campus Kollum. De Campus biedt onderdak aan het dorpshuis De Colle, de Bibliotheek en 2 scholen voor het voortgezet onderwijs het OSG Piter Jelles !mpulse Kollum en het Lauwers College. Het gebouw voldoet aan Frisse Scholen. 

  De nieuwbouw wordt in Design & Build op basis van een UAV-gc gerealiseerd. 

  Het gehele project wordt met behulp van BIM gerealiseerd.

 7. Meersport Emmen

  Reacties uitgeschakeld voor Meersport Emmen

  Nieuwbouw van de dubbele gymzaal Meersport te Emmen. Het project is middels Design & Build gerealiseerd op basis van een UAV-GC contract. De gymzaal kan ook gescheiden worden, zodat je beide hallen tegelijk kunt gebruiken. Het gebouw is voorzien van PV-panelen.

 8. Gezondheidscentrum Stroe

  Reacties uitgeschakeld voor Gezondheidscentrum Stroe

  Nieuwbouw van het gezondheidscentrum op legerplaats Stroe. In het gebouw worden diverse behandelruimtes gerealiseerd voor de Militair Arts, tandarts, fysiotherapie en ruimtes ten behoeve van personele- en facilitaire voorzieningen. 

Meer informatie of een afspraak?