Experts in TECHNISCHE
installaties

Uw Installatiebedrijf in Emmen en omgeving | Harwig Installatietechniek

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Emmen die van alle markten thuis is? Harwig Installatietechniek wie u zoekt! Door ons enorme team van experts en het feit dat we meer dan 100 jaar ervaring hebben zijn wij in staat om de meest uiteenlopende installaties uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande typen installaties:

-    Elektrotechniek
-    Installatietechniek
-    Beveiligingstechniek
-    Klimaattechniek
-    Service en onderhoud
-    Keuring en inspectie
-    BIM
-    Datanetwerken

Neem direct contact op en informeer uzelf over de mogelijkheden!

Wij weten wat er speelt!

Harwig is uw installatiebedrijf in Emmen en omgeving die van A tot Z het totaalproces aan technische installaties voor u verzorgt. Wij weten wat er momenteel speelt, waardoor we u altijd van dienst kunnen zijn. Met betrekking tot de bovenstaande typen installaties kunt u bij ons terecht voor de installatie van zonnepanelen, domotica, sanitair, toegangscontrole, camerabewaking, cv-installaties, BIM, datanetwerken en meer. Ook kunt u ons inschakelen voor de complete inrichting van uw sanitair in Emmen en omgeving. Wij zijn werkzaam in Emmen en installeren sanitair voor onder meer scholen en zorginstellingen. Harwig is uw veelzijdige totaalinstallateur en tevens het installatiebedrijf in Emmen en omgeving dat betekend staat om haar betrouwbaarheid en kwaliteit.

Ervaring met alle branches

Wij hebben door de jaren heen klanten mogen helpen binnen veel branches. Onze ervaring met zowel grote als de wat kleinere projecten zorgt ervoor dat wij altijd voorbereid zijn en binnen een korte tijd en team van experts voor u hebben samengesteld. Branches waarbinnen wij opereren zijn:

-    Gezondheidszorg
-    Onderwijs
-    Retail
-    Cultuur & recreatie
-    Industrie
-    Beveiliging
-    Overheid

Wat u bedrijf ook doet, wij zijn uw installatiebedrijf in Emmen en omstreken, dat altijd rekening houdt met branche specifieke factoren. Hebben uw patiënten behoefte aan rust en regelmaat? Liggen de kwaliteitseisen hoog? Wilt u dat alles zo snel mogelijk wordt opgeleverd, zodat u zaak weer open kan? Gaat het voor uw klanten om de ultieme beleving? Hebben veiligheid en functionaliteit uw prioriteit? Of vindt u planning en budget de belangrijkste factoren? Of misschien wel al het voorgaande? Wij zijn een installatiebedrijf uit Emmen dat weet waar per branche rekening mee gehouden dient te worden. Vandaar ook dat wij zo’n veelzijdig bedrijf zijn dat overal voor ingezet kan worden! Onze team is groot en bestaat uit experts die allemaal veel ervaring hebben en uitblinken in wat zij doen. Neem eens de tijd om wat projecten uit ons portfolio te bekijken.

Maak snel een afspraak

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Emmen en omgeving? Maak dan snel een afspraak! Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en hebben door de jaren zowel grote als de wat kleinere projecten met succes weten af te ronden. Wij stellen snel de teams samen en zetten onze beste mensen voor u aan het werk. Van Harwig kunt u verwachten dat het totaalproces aan technische installaties van A tot Z op een professionele manier voor u wordt uitgevoerd; zoals het hoort!

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie