Experts in TECHNISCHE
installaties

Uw Installatiebedrijf in Almere en omgeving

Op zoek naar een installatiebedrijf in Almere? Harwig Installatietechniek helpt u met alle technische installaties. Wij zijn gelegen aan de Kweekgrasstraat en zijn al meer dan een eeuw expert op het gebied van installaties. De kennis van onze specialisten wordt constant bijgehouden, zodat onze technische installaties altijd 'toekomstproof' zijn. Harwig is zeer vooruitstrevend en biedt installaties van de hoogste kwaliteit. Met onze persoonlijke aanpak wordt u altijd goed geholpen. Klanten tevreden stellen is namelijk onze eerste prioriteit.

Vaste teams voor specifieke branches

Wij zijn als installatiebedrijf uit Almere specialist in verschillende branches. Harwig zet dagelijks teams in die u begrijpen en u hierdoor snel kunnen helpen. Enkele branches waarin wij opereren zijn: 

Gezondheidszorg

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Almere dat werkzaam is binnen de branche gezondheidszorg? Harwig biedt het totaalpakket aan installatietechniek in Almere en omgeving en is door haar omvang snel in staat een gespecialiseerd team samen te stellen voor elke sector. De sector gezondheidszorg vereist altijd een speciale aanpak. Rekening moet worden gehouden met kwetsbare patiënten, die behoefte hebben aan rust en regelmaat. Wij zijn door onze ervaring te allen tijde in staat ons aan de strakke procedures en protocollen te houden waarbinnen wij moeten opereren.

Onderwijs

Het onderwijs biedt veel uitdagingen voor installatiebedrijven. De kwaliteitseisen liggen hoog en er moet rekening worden gehouden met allerlei factoren. Installatietechniek Harwig uit Almere heeft door haar omvang voldoende deskundig talent in huis om elk project binnen deze sector met succes af te ronden. Binnen de sector wordt vaak een wat flexibelere houding van installatiebedrijven verwacht, waarbij de werkzaamheden tijdens de vakantieperiodes moeten worden uitgevoerd. Wij zijn een installatiebedrijf uit Almere dat bekend is met alle eisen binnen het onderwijs en zetten onze klanten altijd op nummer een!

Retail

Binnen de retail gaat het om een ding: Het openen van de zaak, zodat omzet kan worden gemaakt. Onze expert zijn in staat om onder constante tijdsdruk te presteren en zorgen ervoor dat al uw plannen binnen tijd en budget gerealiseerd worden. Bent u op zoek een installatiebedrijf in Almere dat gespecialiseerd is in beveiligingstechniek, verlichtingsplannen en klimaattechniek? Harwig Installatietechniek is wat u zoekt!

Cultuur & Recreatie  

Binnen de sector cultuur & recreatie gaat het om de ervaring van de bezoekers. Niets is storender dan een technisch probleem als u een avondje van het theater probeert te genieten. Een feilloze werking van bijvoorbeeld complexe geluidsinstallaties en lichttechnieken is noodzaak. Laat het nou net zo zijn dat wij expert zijn op het gebied elektrotechniek en beveiligingstechniek. Voor de installatie van onder andere allerlei soorten beveiliging in Almere schakelt u ons in! Enkele voorbeelden uit ons klantportfolio zijn het Atlas Theater, Kerk Vathorst en MFA Heerde.

Industrie

Veiligheid en optimaal functioneren zijn de belangrijkste factoren binnen deze sector. Wilt u uw brandveiligheid geregeld hebben in Almere? Onze installateurs werken volgens nauwkeurig opgestelde veiligheidsprotocollen. Binnen een korte tijd hebben wij een team van experts voor u samengesteld, die u voorzien van advies over elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Hierna wordt overgegaan op het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw installaties.

Beveiliging

Uw beveiliging regelen doet u bij Harwig Installatietechniek in Almere. De mix tussen wet- en regelgeving en complexe technieken maken deze branche zeer uitdagend voor de meeste installateurs. Wij hebben een zeer groot team van specialisten, die allemaal beschikken over erkende certificaten. Hierdoor zijn we in staat beveiligingstechnische projecten uit te voeren in de gezondheidszorg, op scholen, voor overheidsorganisaties en voor culturele instellingen.

Overheid

Met bouw- en verbouwplannen voor de overheid zijn de belangrijkste factoren planning en budget. Wij denken met u mee en zorgen voor overzichtelijke planningen en rapportages, zodat u altijd inzicht heeft in de werkzaamheden. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Vandaar dat u door ons vakkundig advies en onze installaties klaar bent voor de toekomst!

Wij kunnen door onze bedrijfsomvang altijd binnen zeer korte tijd en team van specialisten samenstellen. Ons team heeft specifieke kennis van uw branche. Ook krijgt u altijd te maken met bekende gezichten en wordt u snel geholpen.

Van A tot Z geholpen

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering werken wij met u samen. Op deze manier weet u waar het project staat, kunt u gemakkelijk contact leggen en heeft u ook invloed. Wanneer u andere bouwpartners in het proces heeft, zouden wij hier vanaf het begin al graag contact mee hebben. Hierdoor kunnen wij goede afspraken maken om misverstanden te voorkomen. Voor advies, ontwerp, installatie en beheer van het gehele installatieproces kunt u bij ons terecht. Meer weten over het bedrijf?

Alles over Harwig

Wilt u weten wat Harwig allemaal voor u kan betekenen? Bekijk direct welke projecten wij uitgevoerd hebben, wat onze specialismen zijn en wat onze visie op duurzaamheid is. 

Direct een afspraak maken met Harwig

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Harwig Installatietechniek? Wij zijn uw installatiebedrijf in Almere en gaan graag met uw in gesprek over de verschillende mogelijkheden. Met complexere projecten komt onze expertise pas echt tot zijn recht. Schakel ons daarom altijd in voor een probleemloze afhandeling van uw nieuw- en verbouwplannen! Maak snel een afspraak en bezoek ons aan de Kweekgrasstraat.

Harwig BeveiligingSTECHNIEK

Harwig Beveiligingstechniek heeft alle ervaring en expertise voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle communicatievoorzieningen, zorgsystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging - en inbraakinstallaties.

PROJECTEN VAN HARWIG

Bekijk onze projecten
INBRAAKBEVEILIGING
BRANDMELDING
CAMERABEWAKING 
 TOEGANGSCONTROLE

VESTIGINGEN
Harwig

EMMEN

Atlantis 3
Postbus 125, 7800 AC
T. 0591-656769

info@harwig.nl

 ALMERE

Kweekgrasstraat 26
1313 BX
T. 036-5302272

 

  GRONINGEN

  Kalmarweg 14-1
  9723 JG
  T. 050-5973959

 

BEVEILIGINGSTECHNIEK 

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T. 0591-656769

 

Inloggen Extranet
 

SITEMAP
Harwig

SPECIALISME

Elektrotechniek
Installatietechniek
Beveiligingstechniek
Klimaattechniek
Service en Onderhoud
Keuring en Inspectie
BIM
 
PROJECTEN

Gezondheidszorg
Onderwijs
Overheid
Retail
Cultuur en Recreatie
Industrie
Beveiliging
Communicatie
NIEUWS

Ascom Partner
Orderportefeuille 2018
Vacatures bij Harwig
Harwig: Technische Unie Leverancier 2017
Raamovereenkomst Waterschap Hunze en Aa's
Vloggen over Techniek

 
Harwig
 

Harwig FacebookHarwig InstagramHarwig LinkedInHarwig Twitter

Harwig
Harwig Installatietechniek
Inbraakbeveiliging door Harwig
Harwig brandbeveiliging
Harwig Camerabewaking
Harwig Toegangscontrole
Projecten gezondheidszorg
Projecten onderwijs
Projecten overheid
Projecten retail
Projecten cultuur & recreatie
Projecten industrie
Projecten beveiliging
Projecten communicatie