Een kijkje achter de schermen bij Harwig

Tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe zullen kunt u kennismaken met alles rondom techniek. Diverse workshops, demonstraties en activiteiten vinden plaats om een zo goed mogelijk beeld te geven van de trends en ontwikkelingen in de technische branche. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u bij ons langskomen. 

De Technobiel zal ook aanwezig zijn. Dit is onze mobiele experimenteerruimte waarin leerlingen, die voor de keuze van vervolgonderwijs staan, op allerlei manieren van techniek kunnen proeven. Onze kweekvijver voor goede techneuten mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de Open Bedrijvendag! Leerlingen van het Drenthe College zullen laten zien op welke manier ze klaargestoomd worden voor techniek. En als klap op de vuurpijl kan iedereen smullen van heerlijke stroopwafels bij onze stroopwafeltruck. Genieten!

Technische innovaties en demonstraties

Tijdens de Open Bedrijvendag vinden bij Harwig verschillende demonstraties van technische innovaties plaats, waaronder het exoskelet en het exoskelet Ironhand. Deze exoskeletten ondersteunen één of meerdere lichaamsdelen, waardoor het lichaam minder belast wordt in werksituaties waar de fysieke belasting hoog is. Daarnaast kunt u kennismaken met de Oculus Quest; de VR-bril die zorgt voor één van de meest realistische ervaringen ooit! 

Werken bij Harwig

Bij Harwig realiseren we met ons team indrukwekkende projecten en ontzorgen we interessante opdrachtgevers. Wat ons werk dubbel zo leuk maakt, is de langdurige relatie die wij met opdrachtgevers hebben, daardoor kennen we elkaar goed en kunnen we onze aanpak op hen specificeren. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe gemotiveerde uitblinkers waarmee we ons team kunnen versterken. 

Bent u geïnteresseerd in een baan bij Harwig of nieuwsgierig naar wat wij precies doen? Dan is de Open Bedrijvendag de uitgelezen kans om meer te weten te komen over ons en de wellicht toekomstige collega’s te ontmoeten!